Shopping Cart

☎️ 0758 925 082

🚚 Livrare Gratuita la 2+ produse cumparate si 5 lei la un singur produs.

📧 info@humanofort.ro

Dr. Serrano – Studiu care a implicat 23 de pacienți femei si bărbați, efectuat în Ohio, U.S.

Eric Serrano, M.D.
Ohio, United States

Numele meu este Eric Serrano și sunt medic în Pickerington, Ohio și practic medicina convențională, dar și medicina alternativă. Fac cercetări pentru diferite companii de suplimente și, in același timp, am conceput suplimente și singur.

Motivul pentru care scriu aceste rânduri este pentru că sunt atât de încântat de o cercetare recentă si studiu pe care l-am efectuat acum aproximativ un an cu un supliment care conține extract (Natural Growth Factors).

Vreau să vă spun că nu mă așteptam la niciun rezultat de la supliment din cauză că suplimentele promit multe și in esență sunt doar suplimente, dar m-am înșelat nu a fost cazul și cu Humanofort.

Am folosit 23 de subiecți umani în cabinetul meu care au fost aleși absolut la întâmplare și au fost prelevate analize la sânge de la fiecare individ, în aceleași condiții, inclusiv pe stomacul gol și dimineața imediat după trezire. Nu au fost permise modificări ale dietei sau ale exercițiilor fizice în timpul perioadei de studiu.
Am încercat să alegem tot atâtea femei cât și bărbați, astfel încât datele nu au fost doar unilaterale, ci am încheiat cu 16 bărbați și 7 femei. Laboratorul a efectuat analizele pentru nivelurile de insulină, panoul de lipide care constau din HDL (colesterol bun), LDL (colesterol rău), trigliceride și colesterol total, de asemenea DHEAS, niveluri de testosteron total și testosteron liber și cortizol, toate făcute în AM(dimineața).

Acesta a fost un studiu impresionant nu numai din cauza constatărilor, ci și a modului în care subiecții au răspuns la supliment. Cei mai mulți dintre ei au apreciat că se simt doar „mai bine”, de fapt 70% dintre subiecți au afirmat cele de mai sus, iar ceilalți 30% nu au „simțit nimic”, dar testul de sânge a avut un succes incredibil pentru 100% dintre ei, chiar si cei care sustineau ca nu au simtit nimic, pe analize totul era imbunatatit.
Motivul pentru care am afirmat cele de mai sus este pentru că este prima dată când văd un supliment schimbă doar ceea ce se presupune că era anormal la pacient, de exemplu subiecții care aveau colesterolul crescut ulterior a scăzut, iar dacă a fost normal, nu s-a întâmplat nimic nivelul a ramas același, iar cel mai surprinzător din toate acestea, dacă nivelurile de insulină au fost ridicate la unii pacienți, atunci acestea au scăzut până la normal și acest lucru s-a întâmplat la 100% dintre pacienții care au avut niveluri ridicate de insulină, cel mai rău nivel fiind de 84,8, (0-20 mlU/ml este intervalul pentru niveluri normale) care ulterrior a scazut la 13,5 dupa administrarea de Humanofort, fără a schimba dietele sau a lua medicamente.

Aceasta este o descoperire absolut incredibilă, deoarece mortalitatea este legată de nivelurile de insulină, cu cât nivelurile sunt mai mari, cu atât sunt mai mari șansele de a muri inșă cu acest supliment, puteți reduce valoarea la jumătate.
Imaginați-vă doar ceva care poate scădea un factor de risc pentru boli cardiace, în afară de colesterol, care poate scădea și cel mai rău producător dintre toate, nivelurile ridicate de insulină.

Majoritatea pacienților au realizat, de asemenea, o reducere a nivelului de cortizol, cu cât nivelul inițial era mai mare, cu atât a fost mai mare reducerea nivelului de cortizol dimineața(AM). Aș dori să adaug că am folosit pacienți de toate vârstele și în cadru diferit și de fiecare dată cortizolul a răspuns la Humanofort într-un mod pozitiv. Pentru 28% dintre pacienții care au completat un chestionar, s-a remarcat faptul au avut și o îmbunătățire a calității somnului.

Acest rezultat remarcabil m-a făcut un mare credincios și, de asemenea, l-am recomandat pacienților nu numai pentru cele de mai sus, ci și pentru modificările foarte precise observate cu colesterolul și restul rezultatelor de laborator.
Vă rugăm să mă contactați pentru orice întrebări despre subiect sau rezultatul testului și vă voi oferi cu plăcere mai multe informații. Tel.(614) 833-5523

Cu sinceritate,
Dr. Eric Serrano

Livrare Gratuită

La 2+ produse

Retur in 15 zile

*Banii inapoi garantat

Produs Patentat

Cu studii la vedere

Tranzactii Securizate

MasterCard / Visa