Shopping Cart

☎️ 0758 925 082

🚚 Livrare Gratuita la 2+ produse cumparate si 5 lei la un singur produs.

📧 info@humanofort.ro

HUMANOFORT™

Cel mai avansat stimulent natural de testosteron pentru creșterea și recuperarea mușchilor si a intregului corp, fiind de 11x mai puternic antioxidant decat Vitamina C si de 6x mai puternic decat Glutationul, oligopeptidele din HUMANOFORT trec intacte prin intestin în fluxul sanguin, în principal prin pinocitoză.

Ce este HUMANOFORT si de ce este cel mai important de supliment.

Humanofort a fost lansat în 1993

Produsul unic Humanofort a fost lansat în 1993 și este o formulă unică patentată, dezvoltată pe parcursul unui deceniu de cercetare și susținută de studii clinice.

Știința din spatele acestui produs unic depășește cu mult suplimentele alimentare de orice fel, chiar și pe cele pe bază de plante și nu introduce hormoni sau substanțe sintetice în organism.

Originar din Romania

*Singura peptidă naturală

Originar din România, acest extract patentat are o gamă largă de beneficii pentru sănătate și imbunătățirea calitații veții, unul din cele mai cunoscute beneficii fiind în primul rând, creșterea nivelului de Testosteron Liber,  si reducerea nivelului de cortizol și regulator de insulină. Humanofort se bazează pe extractul purificat din ouă de găină embrionate, oligopeptide. Beneficiile Humanofort au fost dovedite în studii, crescând nivelul de testosteron liber, precum și androstenediona și dehidroepiandrosteronul, care sunt hormonii anabolizanți ai corpului, cu peste 100%!

De aceea Humanofot este suplimentul preferat al sportivilor din orice ramură competitivă.

Factori de crestere naturali

Growth Factors Regulator

Conține factori de creștere naturali, iar unul dintre aceștia este FGF (Factor de creștere a fibroblastelor). În timp ce FGF este ușor disponibil în placenta umană, disponibilitatea sa pentru corpul uman scade în timp și, în esență, dispare pe măsură ce îmbătrânim. Corpul nostru este incapabil să-și producă propriul FGF, așa că trebuie să-l obțină din alimentație sau suplimente.

 

Este folosit de culturiștii profesioniști, sportivi de crossfit, actori, practic în toate ramurile sportive din întreaga lume. Toate studiile efectuate au evidențiat că Humanofort crește masa musculară, ajută la o recuperare accelerată, crește apetitul sexual și energia!

100% NATURAL

Peptidă Naturală
Humanofort este un extract 100% natural disponibil în întreaga lume fără prescripție medicală și este un produs sustinut de cei mai renumiti doctori precum Dr. Serrano.

DECENII DE CERCETARE

In US și în Romania
După 10 ani de cercetare la Departamentul de Medicină Nucleară a Institutului de Cercetări Fizice și Inginerie, dr. Mihăescu și echipa sa au inventat Humanofort.

TESTAT ȘI PATENTAT

În Statele Unite și în România
Humanofort este un extract patentat de embriopeptide din embrion de pui și conține diverși factori de creștere și aminoacizi într-o formă endogenă.

TEHNOLOGIE UNICĂ

Tehnică de dezvoltare UNICĂ
Companiile au încercat să imite Humanofort, dar nu uitați că Humanofort a fost dezvoltat cu peste un deceniu de cercetare si dezvoltare, și incă continuă.
Studiile arată că Humanofort poate crește în mod natural testosteronul și DHEAS
În 1993, Humanofort a fost introdus pentru prima dată în Statele Unite. Mulți au fost uimiți de modul în care un produs ar putea ajuta un spectru atât de larg de probleme fizice, precum și beneficii uriașe pentru minte. Folosit de sportivi din întreaga lume, inclusiv culturisti celebri din etapa olimpică, luptători MMA și sportivi de anduranță! Humanofort Growth Factor Regulator de la British Nutra are proprietăți puternice de susținere și stimulare a celulelor.
Este Humanofort „SECRETUL” pentru a câștiga mușchi la orice vârstă?
Bărbații de top de la Hollywood și sportivii de top folosesc HUMANOFORT pentru că îmbunătățește performanța și îi ajută să sfideze procesul de îmbătrânire, antiaging, cunoscută și sub numele de „Fântâna Tineretului”. Nu există absolut niciun supliment pe piața mondială care să se compare cu Humanofort. Acest extract brevetat stimulează creșterea musculară lină, micșorând celulele adipoase și stimulând energia și determinarea, sporind vitalitatea și oferind stabilitate hormonală generală.

Cum funcționează Humanofort?

✅ Peptidele naturale din care este format Humanofort, sunt destul de complexe, din acest motiv nimeni la nivel global nu a reușit să reproducă procesul de obținere a HUMANOFORT-ului, oligopeptidele din HUMANOFORT trec intacte prin intestin în fluxul sanguin, în principal prin pinocitoză. 

✅ Aceste peptide sunt caracterizate ca fiind un adoptogen (adică un produs care ajută la modificarea echilibrului hormonilor secretați de cortexul suprarenal). Această activitate adoptogenă este o consecință a reglajului fin exercitat de factorii de creștere din extractul standardizat de oligopeptide asupra cortexului suprarenal. Datorită mecanismului său de acțiune (reglarea de către factorii de creștere în mod paracrin a activității cortexului suprarenal) factorii de creștere din oligopeptide ajută la modificarea echilibrului tuturor hormonilor secretați de glandele suprarenale, așa cum se dovedește prin creșterea nivelului urinar. 17-KS-S.

✅ De asemenea, aceste peptide ajută la stimularea diviziunii celulelor mature și ajută semnificativ la scăderea mortalității celulelor mai în vârstă, așa cum s-a găsit în culturile celulare de la Institutul Cantacusino din București.

Suplimentul Humanofort ajută la stabilirea echilibrului axei hipotalamus-hipofizo-suprarenale din corpul uman care ajută întregul sistem endocrin în realizarea homeostaziei și a funcționării eficiente. Ca urmare, întregul sistem endocrin secretă acum hormoni la niveluri optime, rezultând o semnalizare celulară îmbunătățită.

✅ Semnalizarea celulară îmbunătățită are ca rezultat întinerirea celulară și în cele din urmă are ca rezultat o longevitate optimă a sănătății și restabilirea vitalității tinerețe a organismului. Acest lucru poate oferi o gamă largă de beneficii, cum ar fi niveluri crescute de hormoni, mai multă energie, vitalitate tinerească, o piele mai bună și multe altele. Acum puteți vedea de ce Humanofort este numit „Suplimentul minune al secolului 21”.

Deci mecanismul de acțiune al oligopeptidei este:

💯 Ajută la reglarea activității hormonale a cortexului suprarenal (androgeni, glucocorticoizi, mineral-corticoizi).

💯 Ajută la nivel celular și tisular prin exercitarea proprietăților cito-stimulatoare, cito-protectoare și antioxidante.

💯 Amintiți-vă că Humanofort nu este folosit doar de sportivi. Mulți dintre utilizatorii si subiecții din studiile efectuare sunt persoane cu vârsta de peste 40 de ani care sunt oameni obișnuiși cu un stil de viață normal și care doresc să aducă mai multă vitalitate și energie în viața lor!

humanofort

Humanofort în Fitness și Bodybuilding!

➡️ Humanofort, după cum știți, are o gamă largă de beneficii pentru toți sportivii. Studiile arată că 400-600 mg de Humanofort pe zi au fost capabili să crească testosteronul liber, androstenediona și dehidroepiandrosteronul cu peste 100%, reducând în același timp stresul oxidativ cu 30%. Aceste cifre sunt destul de uimitoare în comparație cu orice alt supliment și mai ales susținute de studii clinice!

„Secretul culturismului la orice vârstă”? 

➡️ Sportivii profesioniști, culturiștii și vedetele de la Hollywood folosesc Humanofort pentru că îmbunătățește performanța și îi ajută să încetinească îmbătrânirea celulară și fizică.

➡️ Humanofort este asociat cu stimularea creșterii musculare line, micșorarea stratului adipos și stimularea energiei și drive-ului, creșterea vitalității și asigurarea stabilității hormonale generale.

➡️ Exercițiile de mare intensitate, utilizarea cofeinei și restricția calorică, toate aspectele potențiale ale culturismului și sportului competitiv în general, pot crește nivelul de cortizol considerabil, care, dacă este necontrolat, poate duce la efectele negative menționate mai sus. Deoarece utilizarea de Humanofort reduce nivelul de cortizol, aceasta poate ajuta la promovarea unei compoziții corporale mai bune și a unui nivel normal de zahăr din sânge.

➡️ În timpul perioadelor de volum în culturism, aportul ridicat de grăsimi poate afecta negativ nivelurile de lipide/colesterol din organism, din acest motiv sportivii folosesc Humanofort, pentru ca s-a demonstrat eficacitatea lui asupra panoului lipidic IN ORICE CONDIȚII ALIMENTARE.

Livrare Gratuită

La 2+ produse

Retur in 15 zile

*Banii inapoi garantat

Produs Patentat

Cu studii la vedere

Tranzactii Securizate

MasterCard / Visa