Shopping Cart

☎️ 0758 925 082

🚚 Livrare Gratuita la 2+ produse cumparate si 5 lei la un singur produs.

📧 info@humanofort.ro

Disclaimer

Disclaimer – Atenționare – Păstrarea produselor

⚠️ Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim variat. Nu se recomandă femeilor însărcinate, care alăptează sau celor care au alergii la ingredientele produsului.

⚠️ Dacă administrați medicamente, consultați medicul înainte de utilizare. Toate produsele comercializate de firma Plafarium Distribution SRL pe site-ul Humanofort sunt suplimente alimentare și nu ar trebui consumate decât cu acordul medicului de specialitate sau la recomandarea acestuia, dacă apar manifestări neplăcute consultați medicul dumneavoastă. Păstrați produsul într-un loc răcoros și uscat, ferit de razele soarelui.

⚠️ Nu administrați suplimente alimentare copiilor și nu le lăsați la îndemâna acestora, administrarea este interzisă persoanelor sub 18 ani.

⚠️ Nu utilizați produsul dacă sigiliul din interiorul capacului este rupt și contactați cu prioritate echipa Humanofort pentru înlocuirea produsului sau rambursarea banilor, după preferință.
Produsele distribuite de Plafarium Distribution SRL, inclusiv Humanofort, sunt în conformitate cu standardele Europene impuse și beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate ISO 9001, HACCP.

⚠️ Toate informațiile oferite de Plafarium Distribution SRL, pe website-ul Humanofort, pe pagina de Facebook și în pliantele care însoțesc produsul au scop informativ, nu tratează și nu vindecă nici o afecțiune iar produsele trebuie administrate doar cu acordul medicului de specialitate sau la recomandarea acestuia.

Consultați pagina Termeni și Condiții de pe site-ul nostru pentru mai multe informații.

 

Responsabilitați privind produsele
Plafarium nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. www.humanofort.ro nu iși asumă responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice pagube apărute prin folosirea in orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site, produse pentru care humanofort.ro nu oferă nici o garantie, expresă sau implicită. humanofort.ro nu garantează si nici nu va putea fi considerată responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. humanofort.ro nu va putea fi facută responsabilă in cazul oricăror neconcordanțe sau lipsuri in ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamație va fi adusa la cunoștința humanofort.ro in maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitări ale responsabilității
Humanofort nu va fi facută responsabilă si nici nu garantează expres sau implicit, in nici un fel, pentru funcționarea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
humanofort.ro nu oferă nici un fel de garanție pentru produsele comercializate pe site și nu va fi facută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Drept aplicabil. Litigii
Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și humanofort.ro /furnizorii săi.În cazul unor eventuale conflicte între humanofort.ro și clientii săi, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instantă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului a fost alcătuit de către humanofort.ro folosind informațiile provenite de la fiecare producător sau colaborator în parte astfel încât humanofort.ro nu iși asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializării, acestea fiind corespunzătoare celor puse la dispozitia humanofort.ro de către furnizorii săi. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand ușor diferi de acestea in ceea ce privește ambalajul, culoarea, aspectul etc. humanofort.ro nu garantează, de asemenea, nici disponibilitatea în stoc a produselor afisate. Valoarea maximă a obligațiilor humanofort.ro fată de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de Humanofort de la respectivul client.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate gresit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse gresit în baza de date, humanofort.ro iși alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat incă.

Livrare Gratuită

La 2+ produse

Retur in 15 zile

*Banii inapoi garantat

Produs Patentat

Cu studii la vedere

Tranzactii Securizate

MasterCard / Visa