Shopping Cart

☎️ 0758 925 082

🚚 Livrare Gratuita la 2+ produse cumparate si 5 lei la un singur produs.

📧 info@humanofort.ro

HUMANOFORT™

Humanofort a fost premiat de comunitatea medicală europeană în octombrie 1998 la cea de-a 47-a Expoziție Mondială de Invenție, Cercetare și Noi Tehnologii, organizată la Bruxelles, Belgia.
In acel an Humanofort a primit prestigiosul premiu de argint(Silver Award).

Despre inventatorul produsului Humanofort

Humanofort a fost lansat în 1993

Dr. Gheorghe Mihaescu, M.D. este un expert international in domenii precum Imunologia Experimentala in Oncologie, Biochimia Steroizilor, Metodologiile Radio-testelor si Nutritia Geriatrica.

Dr. Mihăescu este autor a 32 de lucrări științifice publicate în domeniile menționate mai sus. De asemenea, deține 15 brevete de invenție, care au fost recunoscute și apreciate de comunitatea științifică europeană la prestigioase Convenții de la Bruxelles și Geneva. După 10 ani de cercetări la Departamentul de Medicină Nucleară a Institutului de Cercetări Fizice și Inginerie din București, România, dr. Mihăescu și echipa sa au fost primii oameni de știință din lume care au demonstrat (in vivo) că peptidele embrionare extrase conform tehnologiei sale patentate, sunt capabile să traverseze membrana intestinală pentru a acționa benefic ca factori de creștere, fără a produce toxicitate sau efecte secundare imunologice. Această realizare uimitoare a dus la inventarea Humanofort™.

humanofort
Livrare Gratuită

La 2+ produse

Retur in 15 zile

*Banii inapoi garantat

Produs Patentat

Cu studii la vedere

Tranzactii Securizate

MasterCard / Visa