Shopping Cart

☎️ 0758 925 082

🚚 Livrare Gratuita la 2+ produse cumparate si 5 lei la un singur produs.

📧 info@humanofort.ro

Experiment în administrarea de Humanofort la pisici si câini cu rezultate uimitoare

14 martie 2014
Re: Tiny Tim,
Fancy Feet Grooming, Belmont CA 94002

Suntem un magazin de îngrijire pentru animaluțe, situat în Belmont Ca, fiica mea Jenifer McShane este proprietara, numele meu este Rosemary King și sunt aici asistent personal și manager de birou. Pe timpul sezonului de imperechiere ni se aduc multi pui de pisoi si ii asezam in casuțe. Anul trecut a un prieten de-al nostru ne-a adus un pisoiaș care s-a născut de aici, pisicuța personală de hambar. În 6 martie 2013 acest pisoiaș s-a născut fiind unul dintre cei 6 pisoi frași. Era un pisoi fraged, de culoare gri deschis pe care l-am văzut imediat că nu era sănătos. Pisicuța părea să nu vadă și nu putea merge, doar târându-se.

Prietenul nostru ne-a spus că această pisică nu poate fi plasată într-o casă deoarece prezintă această problemă și nu este independentă.

Ea a spus că va fi oarbă, și că nu v-a putea merge niciodată, ea fiind de profesie doctor veterinar. Fiica mea a decis să-l ia pe micuțul pisoi pentru a i se face o radiografie mai complexă. Era mult mai mic decât restul fraților ei, arăta ca o pisică în miniatură. Când a venit radiografia înapoi, i s-a spus că nu era nimic în spatele retnei și articulațiile sale inferioare nu erau conectate.

Se confirmase faptul că ar fi infirm, orb și paralizat. Au sugerat să-l aducem în US Davis,  insă nici aceștia nu au putut face nimic pentru a-l ajuta. Câteva zile mai târziu, domnul Emeric Delczeg, care este creatorul CATgeviti(Humanofort) care conține oligopeptide naturale fiind in celași timp și un client de lungă durată la noi aici la Fancy Feet , a venit pentru o programare pentru cei doi yorkie ai lui . A văzut pisicuța, a început să vorbească cu Jen și au decis să pună pisoiașul sub administrarea suplimentului CATgevity(Humanofort). În două luni, Timmy era un alt pisoi, el nu mai era temător si stingher și era absolut uimitor. La scurt timp după aceea au decis să facă un al doilea set de radiografie care spunea o poveste foarte diferită. Totul era conectat și el vedea foarte bine.

Eu personal chiar nu știu termenii medicali, dar toată lumea credea că este o pisică diferită. Bineînțeles că veterinarul a observat schimbarea, era aceeași pisică doar ca își recăpătase locomoția. Astăzi, Timmy este din ce în ce mai vertiginos, alergă în jurul magazinului și jucându-se cu celelalte pisici. El este în creștere și se simte foarte solid. Pentru mine, acesta este cu adevărat un miracol, este cu adevărat uimitor. Acum îi dau DOGgeviti care conține ologopeptide propriului meu Chihuahua de 7 ani, care din cauza obezității a pierdut din bobilitate în partea din spate, ulterior administrării de oligopeptide, ea a pierdut mult din greutate și acum sare de pe canapea și aleargă în jur ca un cățel normal.

Vezi si pe YouTube Timmy the Miracle Cat cum după administrarea de Humanofort 50mg x 2 ori pe zi, FGF este stimulat și mobilitatea este recuperată în proporție destul de mare.

Cu stimă, Rosemary King
Fancy Feet Grooming Whipple Ave Pet Hospital
111 Industrial Blvs, Belmont CA 94002

Redwood City
650-594-9200

Dr.Stickler 650-369-9096 Vet

In prezent, Humanofort este studiat si cercetat pe pacienti umani cu probleme locomotorii. S-au obșinut rezultate miraculoase in UK si Germania , medicamente cu substanța activă principală Humanofort, vor aparea pe piața din Europa si US în curând insă din motive confidentiale si contractele cu diferite clauze semnate cu companiile medicale nu putem dezvălui mai multe detalii. 

Livrare Gratuită

La 2+ produse

Retur in 15 zile

*Banii inapoi garantat

Produs Patentat

Cu studii la vedere

Tranzactii Securizate

MasterCard / Visa