Shopping Cart

☎️ 0758 925 082

🚚 Livrare Gratuita la 2+ produse cumparate si 5 lei la un singur produs.

📧 info@humanofort.ro

humanofort, amplificator de testosteron natural, produse pentru testosteron, masa musculara rapida, recuperare musculara

Humanofortul și descoperirile știintifice recente

Știinta si cercetarile recente au depășit noi frontiere în terapia naturală, semnificația nutrițională și algoritmii dietetici pentru înțelegerea cauzei bolilor și programele dietetice nutriționale corective pentru prevenirea bolilor. Validarea conceptuală, folosind cercetarea științifică și confirmarea că nutrienții sunt cheia semnalizării genetice (genomice) este acum o realitate fundamentală. Aportul alimentar este responsabil nu numai pentru furnizarea masinariei celulare a corpului cu un substrat de combustibil, ci și cu semnalizarea corecte către propriul său nucleu genomic; pentru a permite codificarea genetică variabilă abilitatea de a răspunde prin transcripție cu (up-regulation)reglare – sus, (down-regulation)reglare – jos, inhibare și/sau stimulare, stabilind răspunsuri ale organului final.

Se poate face analogie cu uimitoarea componentă de multi-semnalizare a Humanofort, în care se crede că factorii naturali de creștere manifestă capacități de semnalizare noi și promițătoare. Se poate face o analogie în care se crede că ingredientele din Humanofort acționează ca „ligand” pentru receptori sau senzori intracelulari și intranucleari. Ca urmare a acestor acțiuni putem propune în mod rezonabil că apare o cascadă complexă de reacții care creează îmbătrânire sănătoasă, echilibru genetic și prevenirea bolilor în organism.

Humanofort este un extract concentrat patentat de embrio-peptide din embrion de pui. Se obține din embrioni de pui prelevați din ouă de găină parțial incubate, embriopeptidele fiind concentrate prin ultrafiltrare tangenţială.

Humanofort acționează ca un produs adaptogen (adică un produs care modifică echilibrul hormonilor secretați de cortexul suprarenal). În acest mod, Humanofort poate sprijini echilibrul axei hipotalamus-hipofizo-suprarenal și întregului sistem endocrin în realizarea homeostaziei și a funcționării eficiente. La rândul său, sistemul endocrin poate secreta hormoni la niveluri optime, rezultând o semnalizare celulară îmbunătățită. Această semnalizare celulară îmbunătățită poate duce la întinerirea celulară și, în cele din urmă, se poate traduce în longevitate optimă a sănătății și restabilirea vitalității tinerețe a organismului.

Humanofot are mulți factori de creștere care apar în mod natural, unul dintre ei este FGF (Factor de creștere a fibroblastelor). În timp ce FGF este ușor disponibil în placenta umană, disponibilitatea sa pentru corpul uman scade în timp și dispare în esență pe măsură ce îmbătrânim. Corpul nostru este incapabil să-și producă propriul FGF, așa că trebuie să-l obțină din aprovizionarea cu alimente.

Acolo este locul în care Humanofort umple o verigă crucială, lipsă din lanțul uman al vieții.

Cercetarea creditează FGF cu reprogramarea în esență a celulelor stem adulte și a aminoacizilor din organism (care formează instrumentele sale naturale de reparare) pentru a călători în zonele care au cea mai mare nevoie de ele. Odată ajunse acolo, aceste instrumente de reparare au capacitatea de a se integra cu acea parte particulară a corpului. Misiunea lor devine apoi să repare și să regenereze celulele și țesuturile din acea locație, oriunde se află în organism. Acest lucru explică de ce Humanofort a demonstrat o gamă largă de beneficii pentru diferite persoane și în diferite părți ale corpului.

Livrare Gratuită

La 2+ produse

Retur in 15 zile

*Banii inapoi garantat

Produs Patentat

Cu studii la vedere

Tranzactii Securizate

MasterCard / Visa