Shopping Cart

☎️ 0758 925 082

🚚 Livrare Gratuita la 2+ produse cumparate si 5 lei la un singur produs.

📧 info@humanofort.ro

Muschi mai mari si forță crescută după administrarea de Humanofort

Mușchi și forță – Humanofort în Fitness și Bodybuilding

Humanofort, după cum știți, are o gamă largă de beneficii pentru toți sportivi.

Studiile efectuate in America si Europa arată că intre 400-600 mg de Humanofort pe zi au fost capabili să crească testosteronul liber, androstenediona și dehidroepiandrosteronul cu peste 100%, reducând în același timp stresul oxidativ cu 30%. Aceste cifre sunt destul de uimitoare în comparație cu orice alt supliment și menționăm DIN NOU, toate beneficiile susținute de studii clinice!

„Secretul culturismului la orice vârstă”?

Sportivii profesioniști din IFBB, culturiști și vedetele de la Hollywood folosesc Humanofort pentru îmbunătățirea performanței și ii ajută să încetineasca îmbătrânirea fizică și celulară.

Substanța noastră activă patentată, singura peptidă naturală, Humanofort-ul, este distribuit si folosit in formulele unice (private label/white label) de cele mai mari companii de nutritie din lume, Universal Nutrition, Labrada Nutrition, ASN Nutrition, Fitness Enterprise, British Nutra dacă citiți cu atenție eticheta anumitor produse din gama lor o sa observati oligopeptida noastra HUMANOFORT™.

Humanofort este asociat cu stimularea creșterii musculare line, de calitate și micșorarea celulelor adipoase, stimularea energiei și focusului, creșterea vitalității și asigurarea stabilității hormonale generale.

Exercițiile de mare intensitate, utilizarea cofeinei și restricția calorică, toate aspectele din fitness si culturism, pot crește nivelul de cortizol, care, dacă este necontrolat, poate duce la efecte negative avînd loc reversul celor menționate mai sus ca si beneficii.

Deoarece utilizarea Humanofort poate reduce nivelul de cortizol, acest lucru ajută la promovarea unei compoziții corporale mai bune și a unei glicemie mai normale. În timpul perioadelor de volum în culturism, aportul ridicat de grăsimi poate afecta negativ nivelurile de lipide/colesterol din organism, de aceea Humanofort te poate ajuta.

Humanofortul este un must-have in sporturile de rezistenta si in industria fitness-ului , fiind mult mai important decat un concentrat proteic sau un complex de vitamine si minerale deoarece oricâtă proteina ar ingera un individ , daca (Growth Factors)factorii de crestere respectivi nu sunt prezenți sau există o balantă nefavorabilă, proteina este eliminată foarte repede prin urină, iar mare parte din cele 2-4 cupe(approx. 100gr) administrate zilnic, se pierd in mucoasa gastrică.

ATENȚIE Humanofortul este de 11x mai puternic antioxidant decat Vitamina C si de 6x mai puternic decat Glutationul, oligopeptidele din HUMANOFORT trec intacte prin intestin în fluxul sanguin, în principal prin pinocitoză.

Livrare Gratuită

La 2+ produse

Retur in 15 zile

*Banii inapoi garantat

Produs Patentat

Cu studii la vedere

Tranzactii Securizate

MasterCard / Visa